Gazeteci Can Ataklı'dan AK Parti seçmenine: Beter ol

Flash TV canlı yayınında sinirlerine hakim olamayan Can Ataklı, AK Parti'ye oy verenleri "cahil" ilan ederek ağır hakaretlerde bulundu.

31 Mart seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte muhalif gazetecilerin sinirleri de bozulmaya başladı. İstanbul'da Murat Kurum'un Ekrem İmamoğlu'nu yakalaması hatta bazı anketlere göre öne geçmesi, skandal açıklamalarıyla bilinen CHP yandaşı Can Ataklı'yı adeta çileden çıkardı. Ataklı, bu kez AK Parti seçmenine hakaretler etti.

"Cahil, üç kuruş avanta verince..."

Flash TV Ana haber bülteninde konuşan Can Ataklı, AK Parti'ye oy veren vatandaşları "cahil" diyerek aşağıladı. "Bunlara üç kuruş avanta verince..." diyerek sözlerine devam eden Ataklı, muhalefete de "Niye bu insanlar hala AK Parti diyor, öğreneceksiniz" sözleri ile seslendi.

Ataklı'nın ifadeleri büyük tepki çekerken, "Adam AK Parti diyor... Beter ol o zaman..." şeklindeki sözleri de dikkat çekti.

"Bunca eziyet, bunca yoksulluk, bunca baskı, adam AK Parti diyor. Rakamlara şaşırıyorum, anketler yüzde 40 diyor İstanbul'da. İstanbul'da yüzde 40'sa beter ol dersin yani ne istiyorsan yap." şeklinde devam eden Ataklı'nın bu çıkışı kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.