Futbol turnuvası sona erdi

Futbol turnuvası sona erdi

SİVAS (AA) - Sivas İl Özel İdaresi Spor Kulübü tarafından geleneksel olarak yapılan, "Birimler Arası Sağlıklı Yaşam Futbol Turnuvası" sona erdi.İl...

SİVAS (AA) - Sivas İl Özel İdaresi Spor Kulübü tarafından geleneksel olarak yapılan, "Birimler Arası Sağlıklı Yaşam Futbol Turnuvası" sona erdi.

İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, turnuvada, 10 takımın yer aldığı grup müsabakalarının ardından tek maçlı eleminasyon maçları oynandı.

Turnuvanın son maçında Genel Sekreterlik ile Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü final maçında karşı karşıya geldi. Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü maçtan galip ayrılarak şampiyonu oldu.

Turnuvada 1. olan Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne kupasını İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, 2. olan Genel Sekreterlik takımına ise kupasını İl Genel Meclis Başkanı Sedat Özata verdi.

Turnuvaya katılan takımlara teşekkür eden Genel Sekreter Salih Ayhan,"Önemli olan birlik ve beraberliğimizdir. Maksadımız kaynaşmak ve dayanışmaktır. Geçen yıl Bilgi İşlem Mali Hizmetler karması takımımız 1. olmuştu. Bu yıl ise Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğümüz turnuvada ilk sırada yer aldı. Turnuvaya katılan bütün takımlarımızı tebrik eder, görev alan arkadaşlarımıza da teşekkür ederim." dedi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler