Fırat Kalkanı Harekatı

Fırat Kalkanı Harekatı

TSK ile teröristlerle arasında yaşanan çatışmada şehit olan Uzman Onbaşı Ali Gölge'nin Mersin'in Silifke ilçesindeki babaevinde yas var

MERSİN (AA) - Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında TSK unsurları ile teröristler arasında yaşanan çatışmada şehit düşen Uzman Onbaşı Ali Gölge'nin, Mersin'in Silifke ilçesindeki babaevine acı haber ulaştı.

Atayurt Mahallesi'ndeki baba ocağına sağlık ekipleriyle gelen askeri yetkililer, acı haberi şehidin yakınlarına verdi.

Türk bayrakları asılan şehit evine taziyeye giden Kaymakam Şevket Cinbir ve Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, şehidin babası Hüseyin Gölge ve ailesine başsağlığı diledi.

Güçlükle ayakla durabilen şehidin annesi Elif, kız kardeşleri Jale ve Hale ile babası Hüseyin Gölge'yi yakınları sakinleştirmeye çalıştı.

Şehidin babası Hüseyin Gölge, gazetecilere yaptığı açıklamada, 8 ay önce göreve başlayan oğlunun şehit haberini aldıklarını belirterek, "Vatan sağ olsun, yapacak bir şeyimiz yok. Hepimiz devlet için varız" diye konuştu.

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Rai'nin doğusunda yer alan ÖSO kontrolündeki Ziyara meskun mahalline DAEŞ tarafından yapılan sızma girişimi sonucu, bölgede bulunan TSK unsurları ile teröristler arasındaki çatışmada 1 asker şehit olmuş, 3 asker de hafif yaralanmıştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler