FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

KONYA (AA) - Bozkır, Seydişehir'de Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki olarak başlatılan "demokrasi nöbeti" devam ediyor.Bozkır...

KONYA (AA) - Bozkır, Seydişehir'de Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki olarak başlatılan "demokrasi nöbeti" devam ediyor.

Bozkır da yapılan temmuz ayı meclis toplantısı ardından yayımlanan ortak bildiri ile darbe girişimi kınandı.

Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, milletin iradesine sahip çıkmasıyla darbe girişiminin püskürtüldüğünü belirterek, "Dünya mazlumlarının duasıyla bu badireyi atlattık. Allah ülkemize ve milletimize zeval vermesin." dedi.

- Seydişehir

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Seydişehir Belediye Meydanında demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara seslendi.

Rektör Şahin, Türkiye'nin 20 yıl içinde çok şeylere gebe olduğunu ifade ederek, "Milletimiz darbelerden özgüven kazandı. Hiç bir güç bu millete diz çöktüremez. Bu millet devletine cumhuruna güvendi, oyuna gelmedi. Milletimiz vatanının kıymetini bilerek darbeye karşı mücadele verdi, geleceğini kurtardı. Millet, devletini ve başkomutanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yalnız bırakmadı. Bu aziz millet, bayrağına, toprağına iradesine ve vatanına canı pahasına sahip çıktı. Ülkemizin geleceğini karanlığa gömmek isteyen FETÖ vatan hainlerine de dik duruşunu gösterdi." dedi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :