FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma

Ardahan'daki soruşturma kapsamında görevden uzaklaştırılan İl Müftüsü Yılmaz, görevine yeniden başladı- Müftü Yılmaz: "Görevden uzaklaştırılınca adaletten hiç ümidimi kesmedim"

ARDAHAN (AA) - Ardahan'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında görevinden uzaklaştırılan İl Müftüsü Aytekin Yılmaz, görevine yeniden başladı.

Müftü Yılmaz, yaklaşık 3 ay önce FETÖ soruşturması çerçevesinde görevden uzaklaştırıldığını belirterek, bugün yeniden görevinin başında olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

"Görevden uzaklaştırılınca adaletten hiç ümidimi kesmedim" diyen Yılmaz, "Hem Türk adaletine, hem devletime güvendim, güveniyorum. FETÖ ile zerre kadar bir bağlantımın olmadığını biliyordum. Şükür bugün de bunu gördük. Devletim benim bunlarla alakamın olmadığını tespit etti ve görevime iade etti. Allah'a şükür adalet yerini buldu." dedi.

Aytekin Yılmaz, ülkedeki birlik ve beraberliğin önemine değinerek, "Allah devletimize zeval vermesin, yöneticilerimizin yar ve yardımcısı olsun. Rabbim, bizim milli birlik ve beraberliğimize zarar verenlere fırsat vermesin." şeklinde konuştu.

Görevine döndüğü için mutlu olduğunu dile getiren Yılmaz, yeniden Ardahanlılar ile buluşup onlara hizmet etmenin huzur ve mutluluğunu yaşadığını da sözlerine ekledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler