FETÖ'nün darbe girişimi

FETÖ'nün darbe girişimi

Osmaniye OSB'de FETÖ'ye yönelik operasyonda 5 kişi gözaltına alındı

OSMANİYE (AA) - Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda 5 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, OSB'de faaliyet gösteren bir çelik imalat fabrikasından malzemelerin kaçırıldığı yönünde ihbarı değerlendiren jandarma fabrikaya operasyon başlattı.

Jandarmanın fabrikada yaptığı inceleme sonucu, fabrikanın kantar fişleri incelendiğinde 22-24 Temmuz tarihleri arasında yoğun olarak malzeme ve araç çıkışının olduğu, fabrika içerisinde üretimin tamamen durdurulduğu, fabrikada üretilmiş ya da üretilen hiç bir malzemenin bulunmadığı, bütün ham maddenin başka bir yere taşınmış olduğu ve fabrika içerisinde sadece üretim makinelerinin bulunduğu ve mevcut malzemelerin başka bir yere taşınmakta olduğu belirlendi.

Jandarma, fabrikanın idari işler müdürü M.S. (52), imalat ve sevk sorumlusu M.E. (34) ile fabrika güvenlik görevlileri K.T. (25), F.E. (47) ve A.D. (38) jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Fabrika sahiplerinden M.Ö.'nün yaklaşık 2 ay önce FETÖ/PDY soruşturması kapsamında çıkartıldığı mahkemece tutuklandığı ve halen tutuklu olduğu öğrenildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler