FETÖ'nün darbe girişimi

FETÖ'nün darbe girişimi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, FETÖ'nün darbe girişiminin yol açtığı tahribatın izlerini silmek için çalışıyor- Belediye ekipleri, kaldırımlardaki kırıkları, yollardaki çökmeleri, harap olan kent mobilyalarını ve heykelleri onarıyor, tankların ezip yerinde

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesince, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin yol açtığı tahribatın izlerini silmek için başlatılan çalışmalar sürüyor.

Ankara Büyükşehir belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediye ekipleri, 15 Temmuz’da gerçekleşen darbe gi̇ri̇şi̇mi̇ sırasında uçaklardan atılan bombaların, helikopterlerden açılan ateşi̇n ve önüne ne çıkarsa ezen tankların çevreye verdiği tahribatları düzeltme çalışmaları yapıyor.

Büyükşehir ekipleri, darbecilerle çatışmaların en yoğun yaşandığı gecenin sabahından itibaren Bakanlıklar, TBMM, Genelkurmay Başkanlığı, Ankara Emniyet Müdürlüğü, Polis Akademisi, Özel Harekat Daire Başkanlığı, Kocatepe Camisi ve Kızılay çevresinde başladığı çalışmalara devam ediyor.

Ekipler, onarımların yanı sıra temizlik çalışmalarını da sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi ekipleri, kaldırımlardaki kırıkları, yollardaki çökmeleri, harap olan kent mobilyalarını ve heykelleri onarıyor, tankların ezip yerinden söktüğü ağaçları kaldırıyor. Demokrasiye sahip çıkmak amacıyla günlerdir vatandaşların nöbet tuttuğu meydanlar da temizleniyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler