FETÖ soruşturması

FETÖ soruşturması

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü ile Sincan Cezaevinde görevli 69 memur, Ankara Adliyesine getirildi- Zanlıların 4'ü tutuklama istemiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi

ANKARA (AA) - Fetullahçı Terör Örgütüne (FETÖ) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan "infaz koruma memuru" kadrosuyla Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü ile Sincan Cezaevinde görev yapan 69 memurdan 4'ü, tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla polis ekiplerince gözaltına alınan 69 kişi, öğlen saatlerinde Ankara Adliyesine getirildi.

Soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcıları, şüphelilerden 4'ünü tutuklama talebiyle mahkemeye sevk etti. Savcılar, serbest bıraktıkları 65 kişi için ise sulh ceza hakimliğinden adli kontrol talebinde bulundu.

Soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan 5 kişinin emniyetten serbest bırakıldığı, şehir dışında olan bazı kişilerin ise halen arandığı öğrenildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler