Fenni Fırın'ın Kapasitesi Artıyor, Konya'ya 25 Yeni Büfe Açılıyor!

Fenni Fırın'ın Kapasitesi Artıyor, Konya'ya 25 Yeni Büfe Açılıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Fenni Fırın Ekmek Fabrikası'nın üretim kapasitesi yeni alınan makinelerle birlikte artırılıyor. Yeni makinelerle günlük ekmek üretim kapasitesi 55 binden 150 bine çıkacak.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay: "Konyalıların sağlıklı ve ucuz gıdaya ulaşması adına çeşitli çalışmalar yürüttüklerini, bu kapsamda Fenni Fırın Ekmek Fabrikası'nın şehre kazandırılan çok kıymetli bir hizmet olduğunu" söyledi.

fenni-firin-fotosu-1.jpg

Ekmek Üretimi 3 Kat Arttı

Başkan Altay, şunları kaydetti:

  • “Ekmek fabrikamızda şu anda günlük yaklaşık 55 bin ekmek üretimi var. Yeni gelen makinelerle birlikte bu sayı günlük 150 bine ulaşacak."
  • "Ekmek üretim kapasitemizi artırmak için sipariş ettiğimiz makinelerin ilk partisini dün teslim aldık. Makinelerin kalan kısmı da birkaç gün içinde teslim edildikten sonra önümüzdeki hafta montaj işlemlerine başlayacağız."
  • "Kapasitemizi artırınca Fenni Fırın büfelerimizin sayısını da talep olan bölgelerde artıracağız. Bu kapsamda mevcut 25 olan büfe sayımıza 25 büfe daha ekleyerek Büyükşehir Belediyesi olarak hemşehrilerimizin sağlıklı ve ucuz gıdaya ulaşması adına çalışmalarımıza devam edeceğiz."

fenni-firin-fotosu-2.jpg

Konya'da 25 Yeni Büfe Açılıyor

Fenni Fırın büfelerinin talep olan bölgelerde 25 yeni büfe ile artacağını belirten Başkan Altay, "Böylece Konya'nın her yerinde hemşehrilerimiz Fenni Fırın'ın sağlıklı ve ucuz ekmeğine kolayca ulaşabilecekler" dedi.

fenni-firin-fotosu-3.jpg

Konya'ya Hayırlı Olsun

Başkan Altay, Fenni Fırın Ekmek Fabrikası'nın kapasite artışı ve yeni büfelerin Konya'ya hayırlı olmasını diledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum