Fenerbahçe'nin THY Avrupa Ligi şampiyonluğu

Fenerbahçe'nin THY Avrupa Ligi şampiyonluğu

Sarı-lacivertlilerin Yunanistan'ın Olympiakos takımını yenerek şampiyon olması İzmir, Manisa ve Denizli kutlandı

İZMİR (AA) - Basketbol THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali organizasyonunda Fenerbahçe'nin Yunanistan'ın Olympiakos takımını yenerek tarihinde ilk kez şampiyon olması İzmir, Manisa ve Denizli'de kutlandı.

İzmirliler maçın sona ermesinin ardından sokaklarda şampiyonluğu kutladı. Alsancak'ta bir araya gelen taraftarlar Fenerbahçe marşlarını söyledi. Caddelerde uzun araç kuyrukları oluştu.

Manisa Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan dev ekranda maçı izleyen taraftarlar meşaleler yakıp şampiyonluğu kutladı. Taraftarlar, konvoylar yaparak araçlarıyla şehir turu attı.

Denizli'de ise sporseverler, Fenerbahçe ile Olympiakos maçını Denizli Büyükşehir Belediyesinin 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'ndaki dev ekranından izledi.

Sarı-lacivertli forma ve bayraklarıyla gelen Fenerbahçelilerin yanı sıra diğer takımların taraftarları da belediyenin ekranından maçı izledi.

Maç izleyenlere Büyükşehir Belediyesince kurulan stantta lokma tatlısı, çay ve su ikram edildi. Karşılaşma sırasında Fenerbahçe'nin rakibiyle arasındaki farkın açılmasıyla şampiyonluk kutlaması başladı.

Maçın bitimiyle meydanda büyük sevinç yaşandı, taraftarlar Fenerbahçe marşları söyleyip şampiyonluğun coşkusunu yaşadı. Meşaleler yakıp meydanda şampiyonluğu kutlayan bazı taraftarlar araçlarıyla konvoy yapıp şehir turu attı. Trafikte olanlar da korna çalarak Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu kutladı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler