Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları

Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları

- Sarı-lacivertli takım, antrenman öncesi hayatını kaybeden Galatasaray'ın ve milli takımın efsane kalecisi Turgay Şeren için bir dakikalık saygı duruşunda bulundu- Yeni transferler Van der Wiel ile Neustadter'in yanı sıra Van Persie, De Souza ve milli ta


DÜZCE (AA) - Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını yaptığı çift antrenmanla sürdürdü.

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesindeki Fenerbahçe Resort ve Sport Topuk Yaylası Tesisleri'nde teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde gerçekleştirilen akşam antrenmanı öncesi teknik heyet ve futbolcular, hayatını kaybeden Galatasaray'ın ve milli takımın efsane kalecisi Turgay Şeren için saygı duruşunda bulundu.

Isınma hareketleriyle başlayan idmanda oyuncular, yenilenme çalışmasının ardından dar alanda pas organizasyonları gerçekleştirdi. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenman, koordinasyon çalışmasıyla sona erdi.

Yeni transferler Gregory van der Wiel ile Roman Neustadter'in yanı sıra Robin van Persie, Josef de Souza ve milli takımlardan dönen Mehmet Topal, Ozan Tufan, Şener Özbayraklı ile Simon Kjaer de antrenmanda takımla çalıştı.

İzinli olan Slovak futbolcu Miloslav Stoch, ameliyat edilen ve yaklaşık 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Volkan Şen ile dün CSMS Iaşi takımıyla oynanan maçta sakatlanan Uygar Mert Zeybek, idmana katılmadı.

Fenerbahçe, hazırlıklarına yarın devam edecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler