Faturadaki detay isyan ettirdi Vodafone'a abonelerden büyük tepki!

Faturadaki detay isyan ettirdi Vodafone'a abonelerden büyük tepki!

Uluslararası GSM operatörü Vodafone'nun Türkiye'deki aboneleri isyanda. Sosyal medyada '#VodafoneRezilliği' etiketi ile hızla yayılan isyanın sebebi ise indirimli cihaz alan abonelerin faturasında ortaya çıkan detay.

Vodafone isyanı yaklaşık 5 saat önce Ömer Baş adlı bir abonenin tweeti ile başladı... 

"#VodafoneRezilliği 3.096₺den %18 KDV indirimi yapılmış 360₺ ama 3.096₺nin %18'i 360₺değil 557,28₺.360₺ indirim yetmezmiş gibi 360₺ ye dergilik satmışsınız.Cihazı aldığım bayi telefon numaralarını aradığımda açmıyor! Eğer küçük bir yanlış bile varsa hukuki işlem başlatıcam" diyen Baş bir sonraki tweetinde ise faturadaki detayı nasıl farkettiğini belirtiyor:

"'#VodafoneRezilliği Rezilsin Vodafone! Satın alınan ürünlerin faturasına kafanıza göre ekleme yapıyorsunuz. Cihaz aldığımız zaman faturayı vermediniz, garanti gönderdeğimiz zaman verdiniz. O zaman farkettim ekstradan kitlediğinizi."

Baş'ın '#VodafoneRezilliği' etiketi ile paylaştığı bu mesajların ardından abonelerden GSM operatörüne adeta tepki yağdı. Tepkilerin merkezinde ise şirketin 'Yanımda' uygulaması ile birçok yerde abonelerin internete ulaşımda sıkıntı yaşamasıydı... 

İşte o tepkiler...

Önceki ve Sonraki Haberler