Fahrudin Omerovic: Son dakika golü pahalıya mal oldu

Fahrudin Omerovic: Son dakika golü pahalıya mal oldu

Fahrudin Omerovic, Fatih Karagümrük ile berabere kalan Konyaspor'un performansını değerlendirdi ve gelecek maçlara olan inancını dile getirdi.

Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında takımının performansını değerlendirdi.

Omerovic, maçın iki takım açısından da iyi bir mücadele olduğunu belirterek, "İyi bir maç olduğunu düşünüyorum. İlk devre biz daha fazla topa sahip olduk, biraz daha domine ettik, golü de bulduk. Son dakikalarda yediğimiz gol bize çok pahalıya mal oldu. Son maçlarda daha fazla puan toplayabilirdik. Takımın ayakta kalması çok önemli. 2 aylık periyot içerisinde bunu gösterdik. İlk günden beri takımın irade gücünden ve sonuna kadar savaşmasından hiçbir zaman şikayetim olmadı" ifadelerini kullandı.

Takımının performansından memnun olduğunu dile getiren Omerovic, "Uzatmalarda 1-1'den sonra golü de bulabilirdik. Buradan 1 puan aldığımız için mutluyuz diyemem ama sonuçta 1 puan da değerli. Son 3 maçımıza baktığımız zaman 5 puan aldığımız için iyi diyebilirim. İyi oynamak ya da kötü oynamak bazen önemli değil, önemli olan puan almak. Çünkü her puan altın değerinde. Bu akşam her iki takım iyi mücadele etti. Puanlarımızı paylaştık. Kalan 8 maçımızda inanıyorum ki yeterli puanı alırız ve başarılı bir şekilde sezonu kapatırız diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Konyaspor'un sonraki maçlara olan umudunu dile getiren Omerovic, takımının gösterdiği irade ve mücadeleden memnun olduğunu vurguladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.