Ev Hanımları koçluk eğitimi ayarak iş ve kariyer peşinde

Ev Hanımları koçluk eğitimi ayarak iş ve kariyer peşinde

Ev Hanımları koçluk eğitimi ayarak iş ve kariyer peşinde

Livcon Learnıng Academy Konya Merkez ofisinde eğitimine başlanılan koçluk eğitimine Konyalı ev hanımlarından yoğun ilgi var. Kendini geliştirmek isteyen ev hanımları aldıkları eğitimle hem yeni bir iş alanına giriş yapıyor hem de kendilerini geliştiriyor. Kişisel gelişim Uzmanı Nalân Üçer tarafından verilen eğitimde ev hanımlarının farkındalığı artırıldı.

Temel koçluk bilgilerinin verildiği eğitimde hem yeni bilgiler öğrenen hem de eğitimi alan kişilerle seans yapan Konyalı ev hanımları değişimi yaşamanın hazzını yaşıyor. Daha önce kendilerinde fark etmedikleri yönleri olduğunu ifade eden ev hanımları neden böyle alanlarda kendilerini geliştirmediklerini sorguladıklarını vurguladılar.

Ev hanımlarının birbirleriyle yaptığı seanslarda eğlenceli görüntülerde ortaya çıktı. Kimi kocasıyla kimi kayınvalidesiyle kimi çocuğuyla yaşadığı sorunları anlattı. Yaptıkları yanlış yaklaşımların farkına varan hanımlar daha bilinçli olarak eğitimden ayrıldıklarını dile getirdi.

Bazı ev hanımları aslında koçluğu farkında olmadan amatör bir şekilde yaptığını söyledi.  Aynı zamanda Livcon Learnıng Academy de aldıkları eğitimle farkındalığı artan hanımlar koçluğu hem profesyonel şekilde yapacak olmanın hem de kendilerine maddi gelir sağlayacak olmanın özgürlüğünü yaşadılar.

Livcon Learnıng Academy Konya Merkez Ofisi Yetkilisi Filiz Bozkırlı, “ Livcon Konya Merkez Ofisi olarak startını verdiğimiz koçluk eğitimine Konyalı ev hanımlarından yoğun ilgi olması bizleri mutlu etmiştir. Eğitimlerimizde ev hanımlarının hedefi hem kariyer yapmak, hem de iş bulmak için bulmaktır. Bunun yanı sıra kendilerini geliştirmektir.  Eğitimlerimize yıl boyunca çeşitli branşlarda açacağımız eğitimlerle devam edeceğiz.” dedi.