Eskişehirspor'un eski başkanlarından Ünal'ın yargılandığı dava

Eskişehirspor'un eski başkanlarından Ünal'ın yargılandığı dava

Kaleci Sinan Ören'e 2012 yılında sözleşmesi gereği kendisine vadedilen dairenin verilmediği ve çeklerin ödenmediği iddiasıyla açılan davada, dönemin kulüp başkanı Halil Ünal'ın aralarında bulunduğu 6 kişinin yargılanmasına devam edildi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirspor'da kaleci Sinan Ören'e 2012 yılında sözleşmesi gereği kendisine vadedilen dairenin verilmediği ve çeklerin ödenmediği iddiasıyla açılan davada, dönemin kulüp başkanı Halil Ünal'ın aralarında bulunduğu 6 kişinin yargılanmasına devam edildi.

Eskişehir 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın ikinci duruşmasında, tutuksuz sanıklar Zeki Ünal, Musa Mert Ünal ve Gönenç Ünal ile tarafların avukatları hazır bulundu. Mazeret bildiren Halil Ünal ise duruşmaya katılmadı.

Sanıklardan Gönenç Ünal, Eskişehirspor Kulübü ile bir işinin olmadığını ve çeki imzalamadığını söyledi.

Çeki kaleci Sinan Ören'den aldığını belirten Ünal, "Kendisiyle daire sözleşmesi yaptık. İki daireden birini verdik. Diğeri ise bir GSM şirketinin baz istasyonu kurması nedeniyle davalıktı, bu yüzden teslim edemedik. Dolandırıcılık olayı söz konusu değil." dedi.

Zeki Ünal ise Sinan Ören'e vadedilen dairenin birinin tapusunun verildiğini anlatarak, "300 bin liralık borcumuzun arkasındayız. Alacak-verecek davamız var. Dava sonuçlanınca borcumuzu öderiz." diye konuştu.

Musa Mert Ünal da olayla ilgisinin bulunmadığını, neden sanık olduğunu da bilmediğini dile getirdi.

Mahkeme heyeti, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi ve sanıklardan Halil Ünal'ın dinlenmesi için duruşmayı 28 Haziran'a erteledi.

Kaleci Sinan Ören, 2012 yılında sözleşme gereği kendisine vadedilen dairenin teslim edilmediği, çeklerin de ödenmediği iddiasıyla şikayette bulunmuştu.

Şüpheliler hakkında "tacir veya şirket yöneticileri ile kooperatif yöneticilerinin dolandırıcılığı" suçlamasıyla dava açılmıştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler