Eskişehir'den kısa kısa

Eskişehir'den kısa kısa

ESKİŞEHİR (AA) - Odunpazarı Belediyesi tarafından "Şayak Kalpaklı Adam" adlı tiyatro sahnelendi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yunus Emre...

ESKİŞEHİR (AA) - Odunpazarı Belediyesi tarafından "Şayak Kalpaklı Adam" adlı tiyatro sahnelendi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşen Atatürk'ü anma programına, Eskişehir Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, Odunpazarı Belediyesi başkan yardımcıları, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Elçin Karaahmet ve Ergün Elibaş tarafından hazırlan, Odunpazarı Belediye Tiyatrosu oyuncularının drama yaptığı anma programında, Atatürk'ün sevdiği türküler söylendi.


- Caddeler elektrikli süpürgeyle temizleniyor

Odunpazarı Belediyesi, cadde ve sokakların temizliği elektrikli mini süpürgelerle yapılıyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Odunpazarı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçenin cadde ve sokaklarını mini süpürgelerle temizliyor.

Elektrikle çalıştığı için çevreye de zarar vermeyen bu araçlar, hem kuru hem de ıslak temizlik yapıyor.


- Seferihisar Belediyesinden Tepebaşı Belediyesine ziyaret

İzmir Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ve meclis üyeleri, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ı makamında ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Tepebaşı Belediyesi çalışmaları ve projeleri hakkında Ataç'tan bilgi alan Soyer, iki belediyenin birlikte geliştireceği çok projenin olduğunu bildirdi.

Ataç ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


- Çocuk Senfoni Orkestrası'na enstrüman bağışı

Tepebaşı Belediyesi tarafından kurulan "İki Elin Sesi Var" Çocuk Senfoni Orkestrası için enstrüman bağışı kampanyası başlatıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Tepebaşı Belediyesi Çocuk Senfoni Orkestrası'na enstrüman bağışı yapan hayırsever vatandaşlarla yeni çocuklara ulaşılmaya devam ediliyor.

Orkestraya son olarak Orhan Kesikoğlu, iki keman bağışlayarak Başkan Ahmet Ataç'a teslim etti.







AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :