Eskişehir Valisi Çelik'ten İl Jandarma Komutanı Albay Ağaoğlu'na ziyaret

Eskişehir Valisi Çelik'ten İl Jandarma Komutanı Albay Ağaoğlu'na ziyaret

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Azmi Çelik, İl Jandarma Komutanı Albay Uysal Ağaoğlu'nu ziyaret etti.Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Jandarma...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Azmi Çelik, İl Jandarma Komutanı Albay Uysal Ağaoğlu'nu ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Jandarma Komutanlığına gelişi esnasında askeri törenle karşılanan Vali Çelik'in, daha sonra ziyaret anısına Komutanlık Şeref Defterini imzaladığı, ardından İl Jandarma Komutanı Ağaoğlu'nun makamına geçen Vali Çelik'in şehrin güvenliği ve vatandaşların huzurunun sağlanması noktasında yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldığı kaydedildi.

Eskişehir’deki insanların yaşamlarını huzurlu bir şekilde sürdürmeye çalıştıklarını dile getiren Vali Çelik, alınan güvenlik tedbirlerinin bunda büyük rol oynadığını söyledi.

Kendisine hayırlı olsun ziyaretine gelen İl Jandarma Komutanı Ağaoğlu’na teşekkürlerini ileten Vali Çelik, kentte asayişin sağlanması için hep birlikte çalışacaklarını bildirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Jandarma Komutanı Ağaoğlu da Vali Çelik’in iyi niyet dileklerine teşekkür etti.

Eskişehir’de yaşayan insanların güvenli bir şekilde hayatlarını sürdürmeleri için, güvenliğin sağlanması adına ellerinden ne geliyorsa yaptıklarını aktaran Albay Ağaoğlu, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler