Eski CHP Genel Başkanı Baykal'ın hastaneye kaldırılması

Eski CHP Genel Başkanı Baykal'ın hastaneye kaldırılması

CHP Genel Sekreteri Sındır:- "Şuuru yerinde hatta sohbet ediyor, ne olup bittiğini anlatma çabası içerisinde"- "Sağlık durumunun gayet iyi olduğuna bizzat şahit oldum"

ANKARA (AA) - CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın sağlık durumuna ilişkin, "Şuuru yerinde hatta sohbet ediyor, ne olup bittiğini anlatma çabası içerisinde. Sağlık durumunun gayet iyi olduğuna bizzat şahit oldum." dedi.

Sındır, tedavisi Ankara Üniversitesi İbni Sina Hastanesi'nde süren Baykal'ı ziyaretinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Baykal'ın dün gece uykusu sırasında geçirdiği rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırıldığını, buradada beynindeki pıhtının alındığını belirten Sındır, "Az önce yanındaydım. Şuuru yerinde hatta sohbet ediyor, ne olup bittiğini anlatma çabası içerisinde. Doktorların söylediğine göre en az 48 saat yoğun bakımda kontrol altında tutulmak zorunda. Sağlık durumunun gayet iyi olduğuna şahit oldum." diye konuştu.

Baykal'ın değerli bir devlet adamı ve siyasetçi olduğunu ifade eden Sındır, en kısa sürede Türk siyasetindeki yerini almasını diledi.

Sındır, Deniz Baykal'ın sağlığıyla ilgili endişe edilecek bir durum olmadığını kaydetti.

Bu arada Baykal'ı milletvekilleri ve eski siyasetçiler başta olmak üzere gün içinde çok sayıda kişi ziyaret etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :