Eski cezaevi alev alev yandı

Eski cezaevi alev alev yandı

Aksaray'da 2 yıl önce yeni yerine taşınan eski cezaevi binasında yangın çıktı. Çevrede büyük paniğe neden olan yangında hızla binayı saran alevler 2 saatlik müdahalenin ardından kontrol altına alındı

Aksaray eski cezaevi binasında çıkan yangın hızla büyüdü. Alevlerin paniğe neden olduğu yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle 2 saatlik çalıma sonucu söndürülebildi.

2 yıl önce yeni yerine taşınmıştı

Korkutan yangın, Zafer Mahallesi Nevşehir Caddesi üzerinde bulunan eski cezaevinde meydana geldi. 1930 yılında yapılan ve tarihi bir geçmişi olan cezaevi yaklaşık 2 yıl kadar önce yeni yapılan cezaevine aktarıldı.

Eski cezaevinde bilinmeyen bir nedenden yangın çıktı. Yangın kısa sürede çatı katına kadar ulaşırken mahalle sakinleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Güçlükle söndürüldü

İtfaiye ekipleri alevler içinde kalan eski cezaevi yangınına müdahale ederken polis ekipleri yangının çıkış nedeni hakkında araştırma yaptı. İtfaiye ekiplerinin güçlükle kontrol altına aldığı yangın 2 saat süren çalıma sonucu tamamen söndürüldü. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Eski cezaevi alev alev yandı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.