Ereğli’de protokol üyeleri bayramlaştı

Ereğli’de protokol üyeleri bayramlaştı

Konya'nın Ereğli ilçesinde, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Ereğli Ulu Camisinde kılınan bayram namazı sonrasında vatandaşlarla bayramlaştı. Ereğli protokol üyeleri sonrasında, Ereğli Şehit Aileleri Derneğinde şehit aileleriyle bayramlaştı.

Ereğli’de protokol üyeleri bayramlaştı

Burada Ereğli Kaymakamı Oğuz Cem Murat ve Ereğli Belediye Başkanı Umut Akpınar yaptıkları konuşmalarda şehit aileleri ve Ereğli halkının bayramlarını kutladı. Bayramlaşma programında, Ereğli Muharip Gaziler Derneğinde gaziler ve aileleriyle bayramlaşma programı düzenlendi. Bayramlaşma programı sonrasında, toplu halde çektirilen fotoğrafın ardından bayramlaşma programı sona erdi.

Ereğli’de protokol üyeleri bayramlaştı

Bayramlaşma programına; Ereğli Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Ereğli Belediye Başkanı Umut Akpınar, Ereğli Emniyet Müdürü İsmail Bayrak, Jandarma Komutanı Fatih Kurt, şehit aileleri, gaziler, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri, siyasi partilerin yöneticileri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.