Ereğli’de güvenliği tehdit eden metruk binalar yıkılıyor

Ereğli’de güvenliği tehdit eden metruk binalar yıkılıyor

Ereğli Belediyesi, ilçedeki güvenliği tehdit eden ve amacı dışında kullanılan metruk binalara karşı kararlı bir şekilde yıkım çalışmalarını sürdürüyor.

Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi, ilçede güvenliği tehdit eden ve amacı dışında kullanılan metruk binaların yıkımına kararlı bir şekilde devam ediyor. Gülbahçe Mahallesi'nde gerçekleştirilen son yıkım operasyonu, hemşerilerin huzur ve güvenliğini sağlamak adına atılan önemli adımlardan biri oldu.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Ereğli'de huzuru temin etmek önceliğimizdir. Ereğlimizin çeşitli noktalarında kullanılmayan, yıkılmak üzere olduğu için tehlike arz eden, görüntü kirliliği oluşturan ve amacı dışında kullanılan metruk binaların sahipleri ile iletişim halinde yıkımlarını gerçekleştiriyoruz" dedi.

Ereğli’de güvenliği tehdit eden metruk binalar yıkılıyor

Metruk binaların sadece kötü bir görüntü oluşturmakla kalmadığını, aynı zamanda hemşerilerin can güvenliğini tehdit ettiğini vurgulayan Başkan Oprukçu, ayrıca bu binaların madde kullanıcılarına ve zararlı alışkanlıklara fırsat verdiği için huzursuzluk kaynağı olduğunu belirtti.

Gülbahçe Mahallesi'nde gerçekleştirilen son yıkımın ardından, Ereğli Belediyesi'nin metruk binalarla mücadelesinin süreceğini ifade eden Başkan Oprukçu, "Hem kötü görüntüyü ortadan kaldırmak hem de hemşerilerimizin huzurunun bozulmasını engellemek amacıyla metruk binaları yıkmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu. Belediye, halkın güvenliği ve huzuru için atılan bu adımlarla ilçenin yaşam kalitesini artırmaya yönelik çabalarını sürdürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.