Engelsiz Yaşam Fuarı

Engelsiz Yaşam Fuarı

Engelli, yaşlı ve bakıma muhtaç kişilerin ihtiyaç duyduğu ürünlerin aynı çatı altında bulunabilmesine imkan sağlayan fuar, 1-4 Aralık tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek

İSTANBUL (AA) - Engelsiz Yaşam Fuarı (EYAFEXPO), 1-4 Aralık tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamaya göre, alanında dünyanın en büyük 6 organizasyonu arasında yer aldığı belirtilen fuarda, engelli ve bakıma muhtaç kişilerin yaşam kalitesini artıran ürünler yer alacak.

Engelli, yaşlı ve bakıma muhtaç kişilerin ihtiyaç duyduğu tüm ürünlerin aynı çatı altında bulunabilmesine imkan sağlayan fuar, engelli bireylerin yaşadığı sorunlara somut çözümler getiren sosyal bir platform olma özelliği de taşıyor.

Ziyaretçiler, fuarda protezlerden güvenlik sistemlerine, ev ve banyo ürünlerinden hobi gereçlerine uzanan farklı kategorilerde ürünler görebilecek.

Engelli bireylerin hayatını kolaylaştıran son teknoloji ürünlerin kullanıcı ile buluştuğu fuarda, görme engellilere özel android telefon, oy kullanma makinesi, robotik yürüme cihazı, araç sürüş kitleri gibi son teknoloji ürünler sergilenecek.

EYAFEXPO, bu yıl "3. Engelsiz Kariyer Günleri"ne de ev sahipliği yapacak. Türkiye'nin önde gelen 30 büyük şirketinin insan kaynakları yetkililerinin hazır bulunduğu etkinlikte, iş arayan engelli vatandaşlar, firmalarla birebir mülakat fırsatı yakalıyor.

Bu yıl 9. kez düzenlenen fuar, şimdiye kadar 31 ülkeden 170'in üzerinde şirketi 9 bin 400 ziyaretçi ile buluşturdu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :