Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Aksaray'da:

Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Aksaray'da:

"Seçimde katılım oranın yüksek olması, Türkiye'nin özellikle çoğulcu demokrasiye geçişiyle alakalı önemli bir husustur. O yüzden 7 Haziran Pazar günü hep beraber sandıkların başına gideceğiz ve Türkiye'nin geleceğini hep beraber şekillendireceğiz"

AKSARAY (AA) - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, seçimde katılım oranının yüksek olmasının "çoğulcu demokrasi" açısından önemine vurgu yaparak, "O yüzden 7 Haziran Pazar günü hep beraber sandıkların başına gideceğiz ve Türkiye'nin geleceğini hep beraber şekillendireceğiz" dedi.

Yıldız, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'yı makamında yaptığı ziyarette, AK Parti'nin Aksaray'daki üç adayının da milletvekili seçilmesi için çalışma yaptıklarını söyledi.

AK Parti Genel Merkezi'nin kendisini 25 il ziyaretiyle görevlendirdiğini ifade eden Yıldız, "Önümüzdeki hafta içinde 25 ili tamamlayacağız. Aksaray, Türkiye'nin istikrarına yapmış olduğu katkı ve onun sürdürülebilirliğine olan inancıyla, şu ana kadar hizmet eden milletvekili arkadaşlarımızla örnek illerden biri olmuştur. Belediyecilik anlayışı bakımından da her geldiğimizde farklı bir Aksaray’ı görüyoruz" diye konuştu.

Merkezi yönetimle yerel yönetimlerin oluşturduğu sinerjinin en iyi örneklerinden birinin Aksaray'da görüldüğüne işaret eden Yıldız, doğru işler yaptıklarından dolayı AK Parti'nin her seçimden güçlenerek çıktığını dile getirdi.

- "Herkes sandığa gitsin" tavsiyesi 

Genel seçimin Türkiye'nin geleceği için önemine dikkati çeken Yıldız, şöyle konuştu:

"7 Haziran'a vatandaşlarımızın yalnızca oy kullanma hakkı olarak bakmamalarını özellikle tavsiye ediyorum, bunu istirham ediyorum. Bu seçimlerde katılım oranının yüksek olması, bütün vatandaşlarımızın Türkiye'nin geleceğiyle ilgili karar vermesi ve Türkiye'nin bugünkü konularına müdahale etmesi anlamındadır. Halkımızın her türlü müdahalesi sandık ve seçim vasıtasıyla olmaktadır. Ama vesayet rejimlerinin müdahalesi ise sandığa mani olmaktır. Vatandaşımız yalnızca kendi oyuna değil ülkesine de sahip çıkmış olacak. Seçimde katılım oranın yüksek olması, Türkiye'nin özellikle çoğulcu demokrasiye geçişiyle alakalı önemli bir husustur. O yüzden 7 Haziran Pazar günü hep beraber sandıkların başına gideceğiz ve Türkiye'nin geleceğini hep beraber şekillendireceğiz."

Kaynak:Haber Kaynağı