Endonezya'da "Kedi Kafe" büyük ilgi görüyor

Endonezya'da "Kedi Kafe" büyük ilgi görüyor

Ülkenin ilk "Kedi Kafe"si hayvanseverlerin akınına uğruyor- Kafe, kedilerin rahatsız olmaması için sınırlı sayıda müşteri kabul ediyor

CAKARTA (AA) - Endonezya'nın başkenti Cakarta'da açılan "Kedi Kafe" hayvanseverlerin akınına uğruyor.

Cakarta'da çok sayıda restoran ve kafenin bulunduğu Kemang bölgesindeki "Kedi Kafe", müşterilerine diğer mekanlara göre farklı kural ve tasarımıyla hizmet sunuyor.

Hayvansever müşteriler, 15 farklı cins kedinin beslendiği kafede kahvelerini içip tatlılarını yerken kedilerle oynama fırsatı buluyor.

Endonezya'nın ilk "Kedi Kafe"si olma özelliğine sahip mekana aynı anda sadece 19 müşteri kabul ediliyor. Hijyen koşullarının sağlanması için de müşterilerin içeri girmeden önce ayakkabılarını çıkarması gerekiyor.

Kafedeki kedilere özel ilgi gösteriliyor. Kedilerin başında her zaman iki bakıcı bulunuyor ve her türlü ihtiyaçları en iyi şekilde karşılanıyor.

Kafenin işletmecisi Mas Aryono, Endonezya'da hayvanseverlere hitap eden kafenin, her gün çok sayıda kişiye hizmet verdiğini söyledi.

Kedilerin bakımının profesyonelce yapılmasına özen gösterdiklerini ifade eden Aryono, "Kafemiz, kedilerin rahat etmesi için özel olarak tasarlandı. Kafede kedilerle meşgul olan iki bakıcı bulunuyor. Kedilerimizin ayrıca sağlıklarına ve bakımına veterinerlerin tavsiyeleri doğrultusunda özen gösteriyoruz." dedi.

Kafeye giriş fiyatı hafta içi yaklaşık 4, hafta sonu da 5 dolar.

Hayvanseverlerin ilgi odağı olan Cutie Cats (Sevimli Kediler) isimli kafe, ilk olarak 1998 yılında Tayvan'da, 2004 yılında da Japonya'da faaliyete geçti.

Açılan kafelerin büyük ilgi görmesi üzerine Cutie Cats'in Almanya, ABD, Malezya, Kore, Singapur ve Avusturya'da da şubeleri açıldı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :