Emre Akbaba kürkçü dükkanına döndü

Emre Akbaba kürkçü dükkanına döndü

Galatasaray’da Emre Akbaba’nın ipinin çekilmesi ve UEFA Avrupa Ligi kadrosuna yazılmadan, Alanyaspor’a kiralanmasının ardında bambaşka bir gerçeğin yattığı iddia edildi.

Emre Akbaba yaz transfer döneminde Beşiktaş'la anlaştı.Daha sonra Terim araya girdi. Emre’yi ikna etti. Sözleşme yeniledi.

Emre daha sonra Covid-19’a yakalandı. Hatta iddialara göre “delta virüsü” bulaştı. Hastalığı en ciddi atlatan futbolculardan birisi oldu.

Emre’nin takımdan ayrılmasının asıl neden Marcao rezaleti oldu. İddiaya göre Kerem’i döven Brezilyalı oyuncuya takım arkadaşlarının mesafe koymaması, yönetimin olayı para cezasıyla geçiştirmesi, Terim’in ise yokmuş gibi davranması Emre’yi kızdırdı.

Bu konuya birkaç kez dikkat çekti. Hatta tepkisini açık açık gösterdi. Arda Turan’a da “Marcao’ya bir tepki vermeyecek miyiz?” diye çıkıştı.Tüm bunlar birleşince, Emre Akbaba’nın Galatasaray kariyerinin sonu geldi.

ALANYASPOR'A TRANSFER OLDU

28 yaşındaki oyuncu, Alanyaspor ile yapılan görüşmelerin ardından tüm şartlarda anlaşma sağlandı. Akdeniz ekibi, Emre Akbaba'nın bu sezon maaşını ödeyecek ve kiralık olarak kadrosuna katacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler