Düşük ve Orta Gelirli Vatandaşlara 45 Bin TL Devlet Desteği

Düşük ve Orta Gelirli Vatandaşlara 45 Bin TL Devlet Desteği

Düşük ve orta gelirli vatandaşlar için devlet kolları sıvadı. 45 bin TL destekten yararlanmak isteyen vatandaşlar SMS ile başvuru yapıyor. İşte devlet destekli 45 bin TL başvuru detayları…

Düşük ve Orta Gelirlilere 45 Bin TL Nakit Desteği

Son yıllarda ekonomik olarak sıkıntı yaşayan düşük ve orta gelirli vatandaşlar için devlet yeni bir destek paketi hazırladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığıyla muhtaçlık seviyesinde olmayan vatandaşlara da nakdi destek sağlanacak.

Ziraat Bankası ile Anlaşma Sağlandı

Devlet, düşük ve orta bütçeli haneler için kamu bankasıyla anlaşma sağladı. Anlaşma çerçevesinde vatandaşların acil nakit problemlerini ortadan kaldırması amaçlanıyor. Bu doğrultuda Ziraat Bankası aracılığıyla yapılacak 45 bin TL ödeme düşük ve orta gelirli vatandaşlara sağlanacağı için özellikle gelirin beyan edilmesi gerekiyor.

3 Ay Ertelemeli Kamu Bankası Kredisi

Nakit problemi yaşayan vatandaşlar için kamu bankası olan Ziraat Bankası 45 bin TL’ye kadar nakit verecek. Üstelik nakit desteğinden yararlanmak isteyen vatandaşlar geri ödemelerini 3 ay sonra yapmaya başlayacak. İlk 3 ay herhangi bir ödeme yapılmayacak 45 bin TL nakit destekten çalışma durumu ya da maaş miktarı ne olursa olsun vatandaşlar ihtiyaçlarını karşılamak için faydalanabilecek. Asgari ücretli çalışanlar, serbest geliri olanlar, memurlar, emekliler gibi tüm düşük ve orta gelirli vatandaşlar 36 aya varan vadeyle 45 bin TL nakitten yararlanabilecek.

Nasıl Başvurulur?

SMS ile başvuru yaparak hızlı bir şekilde nakit desteğinden yararlanmak ve detayları öğrenmek için Ziraat Bankası müşteri hizmetlerinden yararlanılabiliyor.

Başvuru için:

  • TC kimlik numaranızı
  • Doğum tarihinizi
  • Telefon numaranızı

1100'e SMS olarak göndermeniz yeterli.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.