"Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü"

"Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü"

İstanbul Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Kocayiğit:- "İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü olarak asıl hedefimiz insanların maddeye bulaşmasını engellemek"

İSTANBUL (AA) - İstanbul Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Erdoğan Kocayiğit, müdürlük olarak asıl hedeflerinin insanların uyuşturucuya bulaşmasını engellemek olduğunu bildirdi.

İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından "Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü" dolayısıyla Bakırköy Özgürlük Meydanı'nda düzenlenen etkinlikle AA muhabirine açıklama yapan Kocayiğit, 4 gün sürecek etkinlikte, özellikle gençleri uyuşturucunun zararları konusunda bilgilendirmek için simülasyonların da yer aldığı faaliyetler yapacaklarını söyledi.

Müdürlük olarak 39 ilçede bağımlılıkla mücadele birimlerini faaliyete geçirdiklerini dile getiren Kocayiğit, "Vatandaşları uyuşturucu maddeye bulaşmamayla ilgili bilgilendiriyoruz. Ayrıca bağımlılıktan kurtulmak isteyenlere de gerekli yönlendirmeyi sağlıyoruz. İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü olarak asıl hedefimiz insanların maddeye bulaşmasını engellemek." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler