DSP Genel Başkanı Aksakal:

DSP Genel Başkanı Aksakal:

"Afrin'de sınır ötesi operasyonlarda hayatını vatanı, milleti için feda eden kardeşlerimiz var. Canını feda eden bu kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Şehitlerimizin elbette mekanları cennettir. Ailelerine, yakınlarına sabır diliyorum"

İSTANBUL (AA) - DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Türk askerleri için Allah'tan rahmet dileyerek, "Şehitlerimizin elbette mekanları cennettir. Ailelerine, yakınlarına sabır diliyorum. En kısa zamanda bu badireden Türkiye'nin kurtarılmasını diliyorum." dedi.

Aksakal, partisinin İstanbul İl Başkanlığı binasının açılışında yaptığı konuşmada, DSP'nin önünü kimsenin kesemeyeceğini söyledi.

Halkın, Türkiye'nin gerçek gündeminden uzak tutan bir medya ile karşı karşıya olduğunu öne süren Aksakal, "Gerçekten bağımsız bir Türkiye, özgür bir basın istiyorsanız, önce bağımsız bir basın haline geleceksiniz. Gerçekleri halka ulaştırmakla yükümlüsünüz." diye konuştu.

Zeytin Dalı Harekatı'na değinen Aksakal, "Afrin'de sınır ötesi operasyonlarda hayatını vatanı, milleti için feda eden kardeşlerimiz var. Canını feda eden bu kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Şehitlerimizin elbette mekanları cennettir. Ailelerine, yakınlarına sabır diliyorum. En kısa zamanda bu badireden Türkiye'nin kurtarılmasını diliyorum." diye konuştu.

Önder Aksakal, bugün Kardak krizinin yıl dönümü olduğunu hatırlatarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yunanistan'ın Savunma Bakanı oraya çelenk bırakacakmış. Kahraman Türk askeri, kahraman Türk denizcileri yaklaştırmadılar. Cepheyi genişletmeye çalışıyorlar. Türkiye'yi en zayıf noktasında yakalayıp teslim almaya çalışıyorlar. 100 yıl öncesinin koşullarındayız. Yedi düvele karşı mücadele ediyor muyuz? 'Evet' ediyoruz."

Konuşmaların ardından Aksakal, partililerle açılış kurdelesini keserek, parti binasını gezdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :