DPÜ öğrencilerini yalnız bırakmıyor

DPÜ öğrencilerini yalnız bırakmıyor

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ), 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı ile üniversiteye yerleşen öğrencilerini, Kütahya'ya adım attıkları andan...

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ), 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı ile üniversiteye yerleşen öğrencilerini, Kütahya'ya adım attıkları andan kalacakları yurtlara varıncaya kadar yalnız bırakmadı.

Kütahya Şehirlerarası Otobüs Terminali, Kütahya Gar ve tüm akademik birimlerinde kurulan öğrenci destek masalarında karşılanan öğrenciler, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığının saat başı düzenlediği otobüs seferleriyle otogar ve tren garından Üniversiteye ve yurtlarına zahmetsizce ulaştılar. Kütahya'ya adım attığı andan öğrencisi olduğu birimlere kadar karşılaştıkları her sorunda Üniversiteden bir temsilciyi yanında gören öğrenciler ve ebeveynleri, öğrenci destek masası çalışması nedeniyle Üniversiteye teşekkür ettiler.

Kütahya'ya gelen öğrencileri Şehirlerarası Otobüs Terminalinde karşılayan Rektör Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, burada öğrencilerle sohbet etti ve kendilerine Kütahya Dumlupınar Üniversitesini tercih ettikleri için teşekkürlerini iletti.

"Tüm başarılarda öğrenciler başrolde olacak"

Yeni dönemde DPÜ'nün kazanacağı tüm başarılarda öğrencilerin başrolde olacağını söyleyen Prof. Dr. Kızıltoprak öğrencilere seslendiği açıklamasında, "Kütahya'ya ve üniversitemize hoş geldiniz. Büyük bir üniversiteye geldiniz. Sizin gelişinizle tüm birimlerimiz ve yerleşkemiz çok hareketli bir dönem geçirecek. Kazanacağımız her başarıda sizin de imzanız olacağına eminim. Bizler yeni dönem için çok heyecanlıyız. Sizin de heyecanınızı gözlerinizde görüyorum. Üniversitemizde de öğrenci destek masalarımız sizi bekliyor. Aynı bugün olduğu gibi bize ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızda olacağız" dedi.

Öğrencilerin karşılanmasının yanında barınma alanlarını da yakından takip eden Rektör Kızıltoprak, DPÜ Hüsnü Özyeğin Öğrenci Yurdu ile Evliya Çelebi Yerleşkesinin içinde ve çevresinde yer alan Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğüne bağlı yurtları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti ve taleplerini dinledi.

DPÜ öğrencilerini yalnız bırakmıyor

DPÜ öğrencilerini yalnız bırakmıyor

DPÜ öğrencilerini yalnız bırakmıyor

DPÜ öğrencilerini yalnız bırakmıyor

DPÜ öğrencilerini yalnız bırakmıyor

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.