Dizi oyuncusundan otizmli çocukları ziyaret

Dizi oyuncusundan otizmli çocukları ziyaret

TRT1'deki "Elimi Bırakma" dizisinde otizmli bir çocuk olan Mert'i canlandıran Yiğit Kağan Yazıcı, Tohum Otizm Vakfı Özel Eğitim Kurumu'ndaki çocuklarla oyun oynadı, vakit geçirdi

İSTANBUL (AA) - TRT'nin sevilen dizisi "Elimi Bırakma"nın genç oyuncusu Yiğit Kağan Yazıcı, otizmli çocukları ziyaret etti.

Dizide otizmli bir karakter olan Mert'i canlandıran Yiğit Kağan Yazıcı, Tohum Otizm Vakfı Özel Eğitim Kurumu'na giderek, burada eğitim alan çocuklarla vakit geçirdi.

Verilen özel eğitimlerle ilgili bilgi alan Yazıcı, otizm farkındalığının önemine dikkati çekerek, "Elimi Bırakma'da canlandırdığım Mert karakteri benim için büyük bir şans. Çok mutluyum. Her bölüm bu karaktere, yapımcımız Süreyya Yaşar Önal’ın sağladığı özel psikologlar ve oyuncu koçları ile hazırlanıyorum. Otizm; hastalık değil, farkındalıktır." ifadelerini kullandı.

TRT1 ekranlarında her pazar saat 20.00'de izleyiciyle buluşan "Elimi Bırakma" dizisinin yapımcılığını Üs Yapım - Süreyya Yaşar Önal, yönetmenliğini Sadullah Çelen üstlenirken senaryosunu ise Nilüfer Aydın ve Serap Özgür kaleme alıyor.

Sahip olduğu tüm değerleri bir gecede kaybeden Azra ile benzer kaderi paylaşan Cenk'in hikayesini anlatan dizinin başrollerini Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ gibi isimler paylaşıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :