Diskalifiye mi: Masterchef'te Barbaros ve Barış kavgası olay oldu

Diskalifiye mi: Masterchef'te Barbaros ve Barış kavgası olay oldu

MasterChef Türkiye'de Barbaros ile Barış arasındaki sıcak gerginlik, jüri üyelerini bile şaşırttı. İşte yaşanan olayın detayları.

MasterChef Türkiye, yarışmanın en çarpıcı anlarından birine sahne oldu. İki başarılı yarışmacı, Barbaros ile Barış, ekranlara yansıyan tartışmalarıyla büyük bir polemiğe yol açtı. Programın jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun gözleri önünde yaşanan bu olay, MasterChef tarihinde unutulmayacak anılardan biri olarak hafızalara kazındı.

Masterchef All Star'da Barış ve Barbaros Kavgası

Barış'ın Barbaros'a yönelik sert sözleriyle başlayan gerginlik, kısa sürede büyüyerek bir kavgaya dönüştü. Barış, Barbaros'a "Sessiz konuş diyorum. Niye sen bizi reklam ediyorsun millete. Elini kolunu ne oynatıyorsun?" diye çıkıştı. Seslerin yükselmesiyle birlikte Somer Sivrioğlu, "Çocuklar ne oluyor?" diyerek olaya müdahil oldu.

Özellikle Barış'ın Barbaros'a fiziksel temas girişimleri, izleyenleri şaşırttı. Kavgayı ayırmaya çalışan diğer yarışmacılar Ayaz ve Metin, olayın daha fazla büyümesini engellemeye çalıştılar.

masterchef-kavgasi.jpg

Gecenin sonunda Somer Sivrioğlu, "MasterChef tarihinde aday belirlemeyi biraz sonra yapacağımız şekilde yaptığımız hiçbir oyun olmadı. Bu kadar olaylı çok az gece hatırlıyorum ben" şeklinde açıklamada bulundu.

Ancak, Somer Şef'in "Üzerindekini çıkarıyorsun..." şeklindeki sözleri, diskalifiye sorusunu gündeme getirdi. Olayın ardından yarışmacıların geleceği ve MasterChef Türkiye'nin nasıl bir karar alacağı merak konusu haline geldi.

MasterChef Türkiye'deki bu olayın detayları ve sonuçları merakla beklenirken, programın izleyicileri heyecanla gelişmeleri takip etmeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.