Depremin 296. saatinde kurtarılan Muhammed’le enkaz altında ilk temas! O anlar kamerada

Hatay'da depremin 296. saatinde kurtarılan Muhammed'in enkaz altında altında arama kurtarma ekipleri ile konuştuğu anların görüntüsü ortaya çıktı.

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetinde meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremin ardından bölgede arama-kurtarma çalışmaları 13. gününde de devam etti. Hatay'dan 296. saatte mucize 3 kurtuluş haberi daha geldi.

Hatay'ın Kanatlı Mahallesi Türkmenbaşı Caddesi Kanatlı apartmanında arama kurtarma çalışmaları yapan ekipler, termal kamera ve hassas dinleme cihazlarıyla yaptıkları incelemede ses tespit etti. Enkaz altından gelen sesle yoğun çalışma başlatan ekipler, 296'ıncı saatte 3 kişiyi daha moloz yığınları altından kurtardı.

Depremin 13. gününde kurtarılan Suriyeli Muhammed'in enkaz altında doktorlarla konuştuğu anlar ortaya çıktı. Görüntülerde bilincinin açık olduğu gözlenen Muhammed'in, doktorun sorularına cevap yanıt vermeye çalıştığı görüldü.

Hatay'da depremin 296. saatinde Kanatlı apartmanı enkazından kurtarılan Suriyeli Semir Muhammed Accar, ismi öğrenilemeyen 1 kadın ve 1 çocuk ile birlikte Mustafa Kemal Atatürk Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Depremin 296. saatinde enkaz altında ilk temas

Suriyeli Muhammed'in enkaz altında arama kurtarma ekipleri ile konuştuğu anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Accar'ın enkaz altında kalan diğer kişilerle ilgili ekiplere bilgi vermeye çalıştığı görüldü.

Depremin 296. saatinde enkaz altında ilk temas

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.