Depremi hissetmedi! Kayıp yaşlı adamı aracını iterken bulan ekipler Konya'daki kızına iyi haberi verdi

Depremi hissetmedi! Kayıp yaşlı adamı aracını iterken bulan ekipler Konya'daki kızına iyi haberi verdi

Hatay Antakya'da 3 gündür kayıp olan 74 yaşındaki alzheimer hastası Sabahittin Mültici, arabasını itmeye çalışırken bulundu. Depremden haberi dahi olmayan yaşlı adamın iyi haberi Konya'daki kızına verildi. Yaşlı adam ilçedeki yakınlarına teslim edildi

Hatay'ın Antakya ilçesinde yakınlarının 3 gündür kendisinden haber alamadığı alzheimer hastası yaşlı adam, arabasını itmeye çalışırken jandarma ekipleri tarafından buldu. Depremden haberi olmayan 74 yaşındaki Sabahattin Mültici'nin Konya'daki kızına iyi haberi verildi.

OTOMOBİLİNİ İTMEYE ÇALIŞIYORDU

Edinilen bilgiye göre, deprem sonrasında bölgeye destek olabilmek için farklı illerden gelen ve asayişi sağlayabilmek için devriye gezen jandarma ekipleri, yaşlı bir adamın otomobilini itmeye çalıştığını gördü.

aw827658-02.jpg

DEPREMDEN HABERİ BİLE OLMADI

Yaşlı adama yardım etmek için yanına giden ekipler, meydana gelen depremden bihaber olduğunu fark etti. Yaşlı adamın kimliğini sorgulayan ekipler, vatandaşın 3 gündür kayıp olan 74 yaşındaki Sabahittin Mültici olduğunu tespit etti.

KONYA'DAKİ KIZINA İYİ HABERİ VERİLDİ

Sabahittin Mültici'nin gezmeye çıktığı, benzin bitince ise otomobilini itmeye çalıştığı öğrenildi. Yaşlı adamın alzheimer hastası olduğunu fark eden ekipler, Mültici’nin Konya’da yaşayan kızına ulaşarak durumu bildirdi. Kızının isteği üzerine ekipler, yaşlı adamı Hatay’da yaşayan akrabalarına teslim etti.

Yaşlı adamın bulunduğunu gören yakınları ise jandarma ekiplerine teşekkür etti.

aw827658-01.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.