Depremde baba olmak.. Enkazdan yaralı kurtarıp Konya'ya tedaviye gönderdiği oğlunun projelerini arıyor

Adıyaman’da enkazdan kurtardığı bilgisayar mühendisliği son sınıf öğrencisi oğlunu Konya'ya tedavi için gönderilen baba Hasan Atay, enkazda oğlu Kaan'ın ders notları ve USB bellekteki projelerini bulmaya çalışıyor

Türkiye 6 Şubat sabahı Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremle sarsıldı. Depremin en çok hasar verdiği illerden Adıyaman'da çok sayıda insan hayatını kaybederken, insan olanın yüreğini sızlatan olaylar da yaşanıyor. Baba Hasan Atay, enkazdan kurtararak Konya'ya tedavi için uğurladığı bilgisayar mühendisliği son sınıf öğrencisi yavrusunun yaşama tutunması için, moloz yığınları arasında projelerini arıyor.

aw831786-05.jpg

Adıyaman’da, enkaz kaldırma çalışmaları devam ederken, vatandaşlar ise göçük altında kalan önemli eşyalarını bulmaya çalışıyor.

Adıyaman il merkezinde yaşayan Hasan Atay isimli vatandaş da enkaz altından kendi imkanlarıyla kurtardığı oğlu Kaan Atay’ın göçük altında kalan ders notları ve bir USB bellekteki projelerini bulmaya çalışıyor. Atay, sadece oğlunun bilgisayarına ait harici belleği bulabildi.

aw831786-04.jpg

"YAPACAK BİR ŞEY YOK, ALLAH’TAN GELEN BİR ŞEY"

Oğlunun Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nde Bilgisayar Mühendisliği son sınıf öğrencisi olduğunu belirten Hasan Atay, “Ders notlarının olduğu USB bellek vardı. Onları arıyordum. Evimizin her şeyi gitti. Yapacak bir şey yok, Allah’tan gelen bir şey. Oğlum da şu an Konya’da tedavi görüyor” diye konuştu.

aw831786-01.jpg

aw831786-02.jpg

aw831786-03.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.