DenizBank'tan MTV ödemelerine 6 taksit

DenizBank'tan MTV ödemelerine 6 taksit

DenizBank Ödeme Sistemleri ve Şube Dışı Kanallar Grubu Genel Müdür Yardımcısı Hıçkıran:- "(MTV ve trafik para cezası ödemelerinde) 6 taksit seçeneğiyle müşterilerimize en uzun vadeyi sağlayan banka konumundayız"

İSTANBUL (AA) - DenizBank, Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemelerini DenizBank kredi kartlarıyla gerçekleştiren müşterilerine 6 taksit fırsatı sunuyor.

DenizBank'tan yapılan açıklamaya göre, 7 Ağustos'a kadar MTV ve trafik para cezası ödemelerini DenizBank kartlarıyla gerçekleştiren müşterilere 6 taksit imkanı sunuluyor.

MTV ve trafik cezası ödemeleri, DenizBank şubeleri, AçıkDeniz İnternet Bankacılığı, DenizBank ATM'leri 4440800 numaralı telefon hattı veya "www.gib.gov.tr" internet sitesi üzerinden gerçekleştirilebiliyor.

DenizBank Ödeme Sistemleri ve Şube Dışı Kanallar Grubu Genel Müdür Yardımcısı Ayşenur Hıçkıran, kampanyaya ilişkin değerlendirmesinde, "Hayat Deniz'de Güzel söylemimiz doğrultusunda yenilikçi uygulamalarımızla sektöre öncülük ederken, müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracak, onlara ödeme kolaylığı sağlayacak kampanyalarımızı hayata geçirmeye devam ediyoruz" ifadesini kullandı. 

Bu çerçevede MTV ve trafik para cezası ödemelerinin 7 Ağustos'a kadar 6 taksitte ödenebilmesine olanak tanıyan uygulamayı başlattıklarını belirten Hıçkıran, şunları kaydetti:

"Bu açıdan bakıldığında 6 taksit seçeneğiyle müşterilerimize en uzun vadeyi sağlayan banka konumundayız. Yenilikçi ürün ve kampanyalarımıza önümüzdeki dönemde de devam ederek kart pazarındaki payımızı artırmayı hedefliyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı