Demokrasi şehitleri son yolculuğuna uğurlanıyor

Demokrasi şehitleri son yolculuğuna uğurlanıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arter Ajans'ın sahibi reklamcı Erol Olçak ve oğlu Abdullah Tayyip Olçak'ın Karacaahmet Mezarlığındaki cenaze törenine katıldı

İSTANBUL (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bölücü terör örgütü FETÖ mensuplarının darbe girişimini protesto ettikleri sırada hayatlarını kaybeden Arter Ajans'ın sahibi reklamcı Erol Olçak ve oğlu Abdullah Tayyip Olçak'ın Karacaahmet Mezarlığındaki cenaze törenine katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erol Olçak, oğlu Abdullah Tayyip Olçak ve Yeni Şafak gazetesi çalışanı Mustafa Cambaz'ın Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile caminin önündeki caddeye inerek, Türk bayrağına sarılı tabutları cenaze aracına konulan Erol Olçak, oğlu Abdullah Tayyip Olçak ve Mustafa Cambaz'ı son yolculuğuna uğurladı.

Burada kendisine "Reis" diye seslenen vatandaşlara ilk önce el sallayan Erdoğan, ardından Rabia işareti yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra AK Parti Konya Milletvekili ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve beraberindekilerle Erol Olçak ve oğlu Abdullah Tayyip Olçak'ın cenaze törenine katılmak üzere Karacaahmet Mezarlığına geçti.

Erol Olçak ve oğlu Abdullah Tayyip Olçak'ın cenazesi, Karacaahmet Mezarlığında dualarla toprağa verildi.

Öte yandan Yeni Şafak gazetesi çalışanı Mustafa Cambaz'ın cenazesi de Çengelköy Mezarlığı'na defnedildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler