Cumhurbaşkanlığı Devlet Arşivleri Başkanı Prof. Ünal konferansı bugün Konya'da

Cumhurbaşkanlığı Devlet Arşivleri Başkanı Prof. Ünal konferansı bugün Konya'da

Cumhurbaşkanlığı Devlet Arşivleri Başkanı Prof. Dr. Uğur Ünal, bugün saat 14.30'da Konya NEÜ'de düzenlenen “Arşivcilik Tarihimiz” konulu konferansta öğrenci ve akademisyenlerle buluşacak

Cumhurbaşkanlığı Devlet Arşivleri Başkanı Prof. Dr. Uğur Ünal, Necmettin Erbakan Üniversitesinde (NEÜ) düzenlenen “Arşivcilik Tarihimiz” konulu konferansta öğrenci ve akademisyenlerle bir araya gelecek.

Prof. Dr. Uğur Ünal'ın "Arşivcilik Tarihimiz” konulu konferansı 9 Aralık 2022 Cuma (bugün) saat 14.30'da SÜ Ahmet Keleşoğlu Yerleşkesi, Nevzat Keleşoğlu Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.

NEÜ tarafından düzenlenen, "Arşivcilik Tarihimiz" konulu konferansın yanı sıra "Arşiv Belgelerine Göre Konya'da Eğitim" konulu sergi de ziyaret edilebilecek.

Cumhurbaşkanlığı Devlet Arşivleri Başkanı Prof. Dr. Uğur Ünal konferansı, NEÜ'nün sosyal medya hesaplarından canlı yayınla çevrimiçi de izlenebilecek.

afis.png

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.