Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kızılelma' paylaşımı! Büyük beğeni topladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kızılelma' paylaşımı! Büyük beğeni topladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi'ni ziyaret ederek, KIZILELMA İnsansız Savaş Uçağı ve TB3 SİHA önünde çektirdiği fotoğrafını paylaştı. İftar vakti gelen paylaşım vatanseverleri gururlandırırken beğeni topladı

Türkiye savunma sanayiinde yerlilik ve millilik hedefiyle çıktığı yolda, en üst lige yükseldi. Üretilen İHA/SİHA'lar Dağlık Karabağ ve Ukrayna'da savaşların kaderini değiştirdi.

Ancak Türkiye'nin yerli ve milli savunma sanayii alanındaki hamleleri bunlarla da sınırlı kalmadı. Baykar tarafından geliştirilen Kızılelma görücüye çıktı ve büyük beğeni topladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyarette sırasında Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar KIZILELMA İnsansız Savaş Uçağı ve Bayraktar TB3 SİHA önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Resim

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.