Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esnafa iftar daveti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esnafa iftar daveti

İftarda, 15 Temmuz darbe girişimi esnasında kamyonla Taksim Meydanı'na çıkan Şerife Boz ile Bitlis'te borç aldığı 7 çeyrek altınla açtığı iş yerinin patronu olan Saliha Yamaç da yer aldı- 15 Temmuz'un kahramanlarından Boz:- "Aylardır Sayın Cumhurbaşkanımı

ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde esnafa verilen iftarda, 15 Temmuz darbe girişimi esnasında kamyonla Taksim Meydanı'na çıkan Şerife Boz ile Bitlis'te borç aldığı 7 çeyrek altınla açtığı iş yerinin patronu olan Saliha Yamaç da yer aldı.

15 Temmuz'un kahramanlarından Şerife Boz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eşi Şenol Boz ile iftar davetine katıldıklarını belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aynı masada iftar yaptıklarını söyledi.

Erdoğan ile 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili sohbet imkanı bulduklarını dile getiren Boz, "Aylardır Sayın Cumhurbaşkanımız ile buluşmayı bekliyordum. Davetinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Her şey çok güzeldi." dedi.

- "İşin sırrı çok çalışmakta"

Bitlis'te bir arkadaşından borç aldığı 7 çeyrek altınla açtığı iş yerinin patronu olan üç çocuk annesi Saliha Yamaç da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aynı masayı paylaştı. Erdoğan ile aynı masayı paylaşmanın ve iftar yapmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Yamaç, Cumhurbaşkanlığı Külliyesine davet edilmesinin kendisine gurur verdiğini söyledi.

Kendisinin çok çalışarak bir başarı yakaladığını belirten Yamaç, "Kadın ya da erkek diye bir ayrım yok. İsteyen her şeyi başarır. İşin sırrı çok çalışmakta." diye konuştu.

Davetinden dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür eden Yamaç, Erdoğan'ın kendisine armağan ettiği kalemi hayatının sonuna kadar saklayacağını dile getirdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler