Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! Bakanlar ve AFAD başkanı İstanbul'a gidiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! Bakanlar ve AFAD başkanı İstanbul'a gidiyor

İstanbul'da yoğun kar yağışı ulaşımı adeta felç etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla İçişleri Bakanı Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu ile AFAD Başkanı Sezer İstanbul'a hareket etti. Marmaray seferlerinin sabaha kadar ücretsiz..

İstanbul'da yoğun kar ve tipi nedeniyle ulaşım ulaşımdaki olumsuzluklar hayatı felç etti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile AFAD Başkanı Yunus Sezer, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla İstanbul'a doğru hareket etti.

Öte yandan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul’da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle Marmaray seferlerinin sabaha kadar ücretsiz şekilde devam edeceğini duyurdu.

Bakan Adil Karaismailoğlu, “İstanbul’da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle Bakanlığımıza bağlı Marmaray seferleri sabaha kadar ücretsiz devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.