Cinayet zanlısı tutuklandı

Cinayet zanlısı tutuklandı

Ankara'da 27 Temmuz'da yol verme kavgası yüzünden bir kişiyi silahla öldürüp olay yerinden kaçan zanlı, Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin çalışması sonucu yakalanarak, sevk edildiği mahkemece tutuklandı

ANKARA (AA) - Ankara'da yol verme kavgası yüzünden bir kişiyi silahla öldürdükten sonra olay yerinden kaçan zanlı, Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin çalışması sonucu yakalanarak, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Keçiören Etlik'de 27 Temmuz'da 06 FU 4298 plakalı aracında arkadaşlarıyla bir süre alkol aldıktan sonra yol verme kavgası yüzünden tartıştığı bir şahıs tarafından tabancayla vurularak yaralanan Rasim Savacı (33) kaldırıldığı Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti.

Savacı'nın olay anında yanında bulunan arkadaşlarının ifadeleri ve MOBESE kayıtları doğrultusunda harekete geçen Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Savacı'ya ateş açarak olay yerinden uzaklaşan kişinin Erzurum nüfusuna kayıtlı, Muhammet Geçgel (21) olduğunu tespit etti. Şüphelinin yakınlarına ulaşan ekipler, 7 Kasım'da Samsun yolunda düzenledikleri operasyonla Geçgel'i yakaladı.

Emniyet götürülerek sorgulanan Geçgel ifadesinde, olay günü kız arkadaşıyla aracında oturduğu sırada, Rasim Savcı ve iki arkadaşı ile yol verme konusu yüzünden tartıştığını, Savacı ve arkadaşlarının kendisine bir şişe ile saldırdığını, kendisini korumak üzere ruhsatsız silahı ile 4-5 el ateş ettiğini söyledi. Paniğe kapılarak olay yerinden kaçtığını ifade eden Geçgel, cinayet silahını bir polis uygulaması sırasında yaklanmamak için sokağa attığını iddia etti.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Geçgel, sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler