Cinayet zanlıları Alanya'da yakalandı

Cinayet zanlıları Alanya'da yakalandı

ANTALYA (AA) - Adana'da cinayet suçundan aranan iki kişi Alanya'da yakalandıAlanya'da bir istihbaratı değerlendiren Jandarma Komutanlığı ekipleri, Mahmutlar...

ANTALYA (AA) - Adana'da cinayet suçundan aranan iki kişi Alanya'da yakalandı

Alanya'da bir istihbaratı değerlendiren Jandarma Komutanlığı ekipleri, Mahmutlar Mahallesi'ndeki bir eve operasyon düzenledi. Operasyonda, evde bulunan Ufuk Ü. (39), Halit Ö. (38) ve Ramazan B. (29) gözaltına aldı.

Zanlılardan Ufuk Ü'nün "tasarlayarak öldürme", "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", Halit Ö'nün de "tasarlayarak öldürme", "hükümlü veya tutukluyu kaçırma" ve "suç işlemek amacıyla örgüt kurma" suçlarından Adana Ağır Ceza Mahkemesinde açılan dava kapsamında arandığı belirlendi.

Ramazan B'nin ise "uyuşturucu madde ticareti yapma veya sağlama" suçundan Diyarbakır 6. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından hakkında arama kararı çıkarıldığı tespit edildi. 

İfade işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Ufuk Ü. ve Halit Ö, "tasarlayarak öldürme" ve "suç işlemek amacıyla örgüt kurma" suçlamalarıyla tutuklandı. Ramazan B. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı