CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a yönelik silahlı saldırı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a yönelik silahlı saldırı

CHP Aydın İl Başkanı İnci: "Bu alçak saldırıyı yapan kişinin verdiği ifadede 'Cumhurbaşkanına hakaret edilerek, bir tartışma ortamında silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği' iddia edilmektedir. Bu yalandır"

AYDIN (AA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'a yönelik saldırıya ilişkin CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci, "Bu alçak saldırıyı yapan kişinin verdiği ifadede 'Cumhurbaşkanına hakaret edilerek, bir tartışma ortamında silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği' iddia edilmektedir. Bu yalandır" dedi.

İnci ve parti üyeleri il binası önünde Tezcan'a yönelik yapılan saldırıyı protesto etti.

Tezcan'a yapılan saldırıyı kınadıklarını belirten İnci, "Bu saldırıyı Türkiye'yi karıştırmak isteyenlerin oyunu olarak görüyoruz. Bu alçak saldırıyı gerçekleştiren kişinin verdiği ifadede 'Cumhurbaşkanına hakaret edilerek, bir tartışma ortamında silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği' iddia edilmektedir. Bu yalandır. Genel Başkan Yardımcımıza yapılan bu saldırı planlı bir şekilde yapılmıştır. Olay yalanlar ve düzmece senaryolarla sulandırılarak, bu saldırıyı gerçekleştiren kişi yalanlarıyla Cumhurbaşkanın koruması altına girmeye çalıştığı anlaşılmaktadır." ifadesini kullandı.

İnci, saldırının arkasını bırakmayacaklarını ve mücadeleye devam edeceklerine dikkati çekerek, "Huzurun, adaletin, hukukun, insan hak ve özgürlüklerinin sağlanmasına, Cumhuriyetin korunmasına yönelik mücadelemizi bırakmayacağız. CHP’nin içini karıştırmaya ve ülkede kaos ortamı oluşturmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir." dedi.

Tezcan, 29 Ekim'de kent merkezinde yemek yediği esnada silahlı saldırıya uğramış, ayağından yaralanmıştı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler