CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a yönelik silahlı saldırı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a yönelik silahlı saldırı

Aydın Valiliğinden açıklama:- "Olayı gerçekleştiren şahsın A.S. olduğu tespit edilmiş, şahıs suç aleti 1 adet ruhsatsız 7.65 mm tabanca ile birlikte Kuşadası ilçesinde yakalanmıştır. Ayrıca saldırı esnasında A.S'nin yanında bulunan F. Y. de emniyet biriml

AYDIN (AA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'ın restoranda silahlı saldırıya uğramasına ilişkin olayı gerçekleştiren A.S'nin yakalandığı, A.S'nin yanındaki F.Y'nin de teslim olduğu bildirildi.

Aydın Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, saat 19.00 sıralarında meydana gelen olayla ilgili CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan'ın bacağından yaralandığı ve hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.

Tezcan'ın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi acil bölümüne sevk edilerek tedavisine başlanıldığı kaydedilen açıklamada, "Olayı gerçekleştiren şahsın A.S. olduğu tespit edilmiş, şahıs suç aleti 1 adet ruhsatsız 7.65 mm tabanca ile birlikte Kuşadası ilçesinde yakalanmıştır. Ayrıca saldırı esnasında A.S.’nin yanında bulunan F.Y. de emniyet birimlerine teslim olmuştur." bilgisi aktarıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler