CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a yönelik silahlı saldırı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a yönelik silahlı saldırı

CHP Aydın İl Başkanı İnci:- "Sükunetli yaklaşmak gerekiyor. Şu anda zaten güvenlik güçlerimiz olaya müdahale etmiş durumda"

AYDIN (AA) - CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'ın restoranda silahlı saldırıya uğramasına ilişkin, "Sükunetli yaklaşmak gerekiyor. Şu anda zaten güvenlik güçlerimiz olaya müdahale etmiş durumda." dedi.

İnci, gazetecilere yaptığı açıklamada, isminin "Alparslan" olduğu öğrenilen şüphelinin Tezcan'a yaklaşıp bir şeyler söyledikten sonra bacağına ateş ettiğini, olayın sebebinin belli olmadığını söyledi.

İnci, "Buradan partililerime sesleniyorum. Sükunetli yaklaşmak gerekiyor. Şu anda zaten güvenlik güçlerimiz olaya müdahale etmiş durumda. Soruşturma devam ediyor. Herkesin sakin olması gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Tezcan ile yemek yiyen CHP Parti Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Süleyman Bülbül de yemeğin ardından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı yürüyüşüne katılmayı planladıklarını belirterek, "O anda biri bağırarak kalktı, bir el ateş edip, sonra da küfür etti. Sonra da kaçtı." diye konuştu.

Bu arada, olayı duyan partililer hastanenin önüne geldi.

Kent merkezindeki restoranda parti üyeleriyle yemek yediği sırada yanına yaklaşan şüphelinin silahlı saldırısına uğrayan Tezcan, Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesine kaldırılmıştı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler