CHP Belediye Başkanları Toplantısı

CHP Belediye Başkanları Toplantısı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun:- "Biz her an seçime hazırlıklı olacağız" - "Burada mevcut durumu ortaya koyup neler yapabileceğimizi tartışacağız"

İZMİR (AA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, her an seçime hazırlıklı olacaklarını ve CHP Belediye Başkanları Toplantısı'nda mevcut durumu ortaya koyup neler yapabileceklerini tartışacaklarını bildirdi.

Torun, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla İzmir Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantının açılışında, 2 gün boyunca partili belediyelerin bugüne kadar yaptıklarını ve bundan sonra yapacaklarını ele alacaklarını söyledi.

Türkiye'nin her an seçim atmosferine girecek bir dönemden geçtiğini savunan Torun, "Biz her an seçime hazırlıklı olacağız. İlk gün kırsal kalkınma konusu, geleceğin belediyeciliği ve teknolojinin kullanımı, performans ve mali konulara odaklı çalışmaları konuşacağız. İkinci gün de seçim süreci çalışmalarına yönelik çalışmaları ele alacağız. Burada mevcut durumu ortaya koyup neler yapabileceğimizi tartışacağız." dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise CHP'li belediyelerin birinci önceliğinin mali yapıyı güçlendirmek olduğunu, yerelde kalkınmaya büyük önem verdiklerini dile getirdi.

Belediye olarak yatırımları 13 yılda 15 kat arttırdıklarını ve 11 milyar 419 milyon liraya yükselttiklerini ifade eden Kocaoğlu, hizmetleri hakkında konuk belediye başkanlarına bilgi verdi.

Toplantı basına kapalı devam etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler