Cesedi asitle mi erittiler? Han Halı sahibi Nurhan Ör cinayete kurban gitti

Cesedi asitle mi erittiler? Han Halı sahibi Nurhan Ör cinayete kurban gitti

Kocaeli'de yaşayan halı fabrikası sahibi Nurhan Ör'ün (56) cinayetinde yeni gelişmeler yaşandı. Ör'ün arkadaşı olan şüphelilerden biri, cinayeti itiraf etti ancak Ör'ün cansız bedeni bulunamadı.

Kayıp ihbarıyla ortaya çıktı

Ör'den 7 Kasım tarihinden itibaren haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi. Polis ekipleri geniş çaplı arama başlattı. Polis ekiplerinin araştırmaları neticesinde Nurhan Ör'ün otomobili Gebze'de kanlı ve terk edilmiş halde bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, polis ekipleri 6 şüpheliyi gözaltına aldı.

Arkadaşı cinayeti itiraf etti

Ör'ün arkadaşı olan şüphelilerden biri, emniyetteki sorgusunda cinayeti itiraf etti. Şüphelinin, Ör'ü öldürdüğünü ve cesedini yok etmek için de 5 kişiyle anlaştığı söylediği öğrenildi. Şüphelilerin sorguları sürerken, polis Ör'ün cansız bedenini arıyor. Cesedin asitle eritilmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Yakınları şok yaşadı

Körfez'de yüz yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Han Halı'nın sahibi Ör'ün, kardeşleriyle birlike uzun yıllardır ticaret ile uğraştığı öğrenildi. Evli ve 2 çocuk babası Nurhan Ör'ün firmasının, tarihi Hereke halısı üretimi yaptığı, bu sebeple çok sayıda siyasi ve ünlü ismi ağırladığı bildirildi.

Ör'ün komşusu muhtar Halil Vardar, "Nurhan çok düzgün bir çocuktu. Ailesi de sevilen biriydi. Kimseye borçları yok, alacakları olmazdı. Türkiye'nin sayılı esnaflarındandır. Han Halı denilince Kocaeli bölgesinde bir tanedir. Duruma şok olduk. Onlar kimseyle dalaşmaz, kavga etmezler. Sağlam, köklü bir aileydiler. Hereke halıları yapmaları sebebiyle Türkiye Cumhuriyeti idaresinin yüzde 95’i iş yerlerine geldi" dedi.

Cinayetin nedeni araştırılıyor

Ör'ün cinayetiyle ilgili soruşturma devam ediyor. Polis, Ör'ün arkadaşının ifadesinden yola çıkarak, cinayetin nedeninin araştırıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.