Cem Yılmaz, İftarlık Gazoz'da şok değişim yaşadı!

Cem Yılmaz, İftarlık Gazoz'da şok değişim yaşadı!

Cem Yılmaz yeni filmi İftarlık Gazoz'da ilk kez Ege şivesi ile konuşurken başından çıkartmadığı takkesi ve mendili, sakallı hali ile görmüş geçirmiş olgun bir gazoz ustasını canlandırıyor. İftarlık Gazoz filmi ne zaman gösterime girecek? Fragman...

Yüksel Aksu'nun son filmi 'İftarlık Gazoz'da rol alan Cem Yılmaz, 'Cibar Kemal' karakteri gereği 20 yaş yaşlandı. Filmde ilk kez Ege şivesi ile konuşan ve aynı zamanda başından çıkartmadığı takkesiyle de çok konuşulan Yılmaz'ın yaşlılık makyajını ise Derya Ergün yaptı. 1970'li yılların Türkiye'sinde barış ve huzur dolu Ege kasabalarından birinde ailesiyle birlikte yaşayan Adem ile Gazozcu Cibar Kemal Usta'nın arasındaki arkadaşlığı konu alan İftarlık Gazoz filminde, Anadolu insanının yaşadığı sevinçler, üzüntüler ve o günlerde yaşanan zorluklar konu ediliyor. Kadim bir Anadolu hikayesinin anlatıldığı filmde kullanılan Ege Şivesi ise filmi izleyenlere oldukça keyifli dakikalar yaşatacak. Filmin yönetmeliğini ve senaristliğini Yüksel Aksu üstleniyor. Cibar Kemal adlı Egeli gazoz satıcısına hayat verecek olan ünlü komedyen, filmin afişi ve fragmanını sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. Filmin afişi, “Game of Thrones”, “True Blood” ve “Ghost Rider” gibi dünyaca ünlü yapımların görsel kampanyalarında yer alan tasarımcı Volkan Topkaya tarafından hazırlandı.  Başrollerinde Cem Yılmaz ve Berat Efe Parlar'ın rol aldığı filmin diğer oyuncuları arasında; Ümmü Pütgül, Okan Avcı, Yılmaz Bayraktar ve Macit Koper yer alıyor. Vizyon Tarihi: ''Her şey bir niyetle başlar'' temasının işlendiği İftarlık Gazoz filmi 29 Ocak 2016 tarihinde vizyonda olacak.

FİLMİN KONUSU: 1970’ler Türkiye’sinin barış ve huzur dolu Ege kasabalarından birinde ailesi ile beraber yaşayan Adem, zeki ve çalışkan bir öğrencidir. 5.sınıfı yeni bitiren Adem, yaz tatilini boş geçirmek istemez ve ailesine Gazozcu Cibar Kemal Usta ile çalışmak istediğini söyler. Zor da olsa ailesinden izni koparan Adem gazozcu çırağı olarak çalışmaya başlar. Ramazan ayının başıdır ve Adem camide imamın oruç ile anlattıklarını üzerine alınır, üstelik Berna da oruç tutacaktır. Küçük olduğu için oruç tutmasına izin vermeyen ailesinden gizli oruç tutmaya başlar fakat Ege’nin yaz sıcağında, bir yandan da gazoz satarken oruç tutmak hiç de kolay değildir. Hele de bozmanın kefareti 61 gün iken ve Berna’nın aslında direk orucu tuttuğunu öğrenmişken! Susuzluk ve açlık onu çok yormuştur, seraplar görmeye başlar. Adem’in yaşadığı bu zorluklar, onu bir maceranın içine sürükler. Bitmek bilmeyen bu uzun gün, Gazozcu Ustası Cibar Kemal ve Adem için nasıl tamamlanacaktır? Filmin yönetmeliğini ve senaristliğini Yüksel Aksu üstleniyor.

FRAGMAN