Cem Uzan kiminle evleniyor?

Cem Uzan kiminle evleniyor?

Sözcü gazetesi yazarı Oray Eğin, Cem Uzan'ın kiminle evleneceğini köşesinde yazdı...

İşte Eğin'in yazısındaki ilgili bölüm:

"Sop­hi­e La­po­in­te geç­ti­ği­miz gün­ler­de Bur­berr­y‘­den çok ca­zip bir iş tek­li­fi al­dı. Bur­berr­y‘­nin üst dü­zey yö­ne­ti­ci­le­rin­den bi­ri ya­kın za­man­da App­le­‘a trans­fer ol­du ve ye­ri bo­şal­dı.

İş­te La­po­in­te onun ye­ri­ne, bu ka­dar önem­li bir gö­re­ve ge­le­cek­ti. Lon­dra­’ya ta­şın­ma­ya, ka­ri­ye­rin­de çok id­di­alı bir say­fa aç­ma­ya ça­lı­şı­yor­du. Epey za­man­dır BCBG Max Az­ri­a gru­bun­da ça­lı­şı­yor ve Av­ru­pa ma­ğa­za­lar di­rek­tö­rü ola­rak gö­rev ya­pı­yor­du son za­man­lar­da. Ba­şa­rı­lı, zen­gin ve id­di­alı bir iş­ka­dı­nıy­dı. Son de­re­ce de gü­zel­di.

Ama aşık ol­du.

Aşık olun­ca bir an­da bü­tün plan­la­rı altüst ol­du. Pa­ri­s’­te kal­ma­ya ka­rar ver­di. Aşık ol­du­ğu adam ona “Git­me, Lon­dra­’ya ta­şın­ma­” de­di. Din­le­di.

Tek­li­fi red­det­ti, Pa­ri­s‘­te kal­dı.

Bur­berr­y‘­nin tek­li­fi­ni ka­bul et­me­me­si­ni bir tür­lü an­la­ya­ma­yan ar­ka­daş­la­rı­na “Ne ya­pa­yım, ni­şan­lım Pa­ri­s’­te ol­ma­mı is­ti­yor, ya­zı da Sa­int Tro­pe­z’­de ge­çi­re­ce­ği­z” di­yor­du. De­mek ki iliş­ki cid­di­ye­te bin­miş­ti…

Türk işa­da­mıy­la aşk, ka­ri­yer hır­sı­nın önü­ne geç­miş­ti.

Ya­kın­dan ta­nı­yan­lar Cem Uza­n‘­ın na­sıl bir ik­na gü­cü ol­du­ğu­nu bi­lir. La­po­in­te bel­ki de bu tek­li­fi ka­bul et­se bir­kaç se­ne için­de mo­da dün­ya­sı­nın en güç­lü CE­O‘­la­rın­dan bi­ri ola­bi­le­cek­ti. Onun ye­ri­ne şim­di Cem Uza­n‘­ın eşi ol­ma yo­lun­da iler­li­yor.

Bu yaz Sa­int Tro­pe­z‘­de Cem Uza­n‘­la kar­şı­la­şır­sa­nız bi­lin ki ya­nın­da (na­zar değ­mez­se) Sop­hi­e La­po­in­te ola­cak.

Ben kız ta­ra­fı­nın ya­lan­cı­sı­yım."

Etiketler :