Çalıntı araç ihbarı, polisi alarma geçirdi

Çalıntı araç ihbarı, polisi alarma geçirdi

Muğla'nın Menteşe ilçesinde bir aracın çalındığı ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri ile "dur" ihtarına uymayarak kaçan otomobil sürücüsü arasında kovalamaca yaşandı- Çaldığı otomobili yol kenarında bırakan sürücü, ormanlık alana kaçarak izini ka

ANTALYA (AA) - Muğla'nın Menteşe ilçesinde çalıntı ihbarı yapılan bir otomobil, polisi alarma geçirdi.

Alınan bilgiye göre, Menteşe ilçesi Emirbeyazıt Mahallesinde H.G'ye ait 48 ET 749 plakalı otomobil park halinde iken kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından çalındı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, otomobilin bulunması için çalışma başlattı.

Otomobilin Yılanlı mevkisinde bir küçükbaş hayvana çarpması sonucu kazaya karıştığını belirleyen ekipler, ihbar üzerine harekete geçti.

Yılanlı mevkisinde polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçan ve kimliği belirlenemeyen sürücü, bir süre yaşanan kovalamacanın ardındından otomobili yol kenarında bırakarak ormanlık alana kaçtı.

Ekipler şüpheliyi yakalamak için ormanlık alanda geniş çaplı arama çalışması başlattı. Havanın yağışlı ve sisli olması nedeniyle şüpheli izini kaybettirdi.

Bölgeye sevk edilen olay yeri inceleme ekiplerince yapılan incelemenin ardından söz konusu otomobil, emniyete götürüldü.

Polis ekiplerinin kaçan kişinin yakalanması için başlattığı çalışmalar sürüyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :